Támogatóink

Svábhegyi Kreatív Ház és Bolt 

Egy kincsekkel teli családias hangulatú kisbolt, ahol mindent megtalálni ami gyerekkortól az iskola végéig - és azután is- az otthoni kreativitás kiteljesítéséhez szükséges lehet.

 

Több év alatt egy kezdő vállalkozásból kinőve 2015 őszén költöztünk egy üresen álló lepusztuló házba, melyet megtöltöttünk élettel és szépséggel az alkotni vágyók nagy örömére. Itt minden megtalálható, ami a szárnyaló kreativitás eszköze, de érdemes benézni ha csak ötletekre vágyik.  Nálunk a nagy egységcsomagok helyett egyenként  is össze válogathatod amit szeretnél, csak annyit kell vinned, amire szükséged van. 

Az üzlet elhelyezkedése ellenére nálunk baráti árak várnak, nekünk nem kell versenyre kelnünk a plázák által diktált feltételekkel és tempóval .  A város zajától távol, a hegyvidéki lakók számára mégis könnyen elérhető helyen ingyenes parkolással, vagy busszal a Déli Pályaudvartól 15 percre találsz minket. Ne aggódjanak azok a kedves vásárlók sem akik hét közben nem érnek rá, mert  hétvégi nyitva tartásunk alatt ők és a kirándulók is kedvükre válogathatna.

A pontos címért és aktuális nyitva tartásunkért keresd Facebook oldalunkat!